Един от големите лидери на италианския хегемон Ювентус – Леонардо

...
Един от големите лидери на италианския хегемон Ювентус – Леонардо
Коментари Харесай

Истината за трансфера на Бонучи в Милан

Един от огромните водачи на италианския хегемон Ювентус – Леонардо Бонучи, е пред ефектен трансфер в Милан. Двата клуба са на финалната права на договарянията, а 30-годишният защитник към този момент е прецизирал персоналните си условия с "росонерите ". Но каква е истината за договорката, която раздруса Апенините?

Всичко стартира като слух, който развесели тифозите на двата колоса, само че се оказа действителност. Обяснението на Gazzetta dello Sport наподобява като най-реално за прехвърлянето. Ето го и него:

Всички стартира на финала в Шампионска лига с Реал Мадрид, изгубен с 1:4. На почивката резултатът в Кардиф е 1:1, само че след нея играта на Юве безусловно се срутва. Дни след огромния мач се появиха информации, че е имало скандал в съблекалнята на "бианконерите ". В неговия център е бил точно Бонучи. Всичко стартира от Дани Алвеш, който се ядосва на Дибала и го упреква, че е страхливец и играе прекомерно изплашено, тъй като получава жълт картон още при започване на финала.

Треньорът Макс Алегри се включва да отбрани на Дибала и споделя на Алвеш да се успокои. И тук се намесва Бонучи. Той застава твърдо на страната на Алвеш и стартира да чете конско на Дибала. Опитният Андреа Бардзали се пробва да укроти пристрастеностите, което още повече вбесява Бонучи. Той споделя на Бардзали да мълчи и да си гледа своята работа, тъй като не може да се оправи с набезите на Марсело.

От своя страна Бардзали отвръща на Бонучи че голът е станал поради него, тъй като не е блокирал Кристиано Роналдо, а е гледал от близко по какъв начин четирикратният притежател на Златната топка нанася решаващия удар, с който открива резултата. В този миг Алегри се намесва и стопира абсурда, само че към този момент е прекомерно късно. Най-силното оръжие на Юве – отбраната, е в спор, което се оказва пагубно за крайния излаз на огромния мач.

След финала е решено – "старата госпожа " ще се раздели с двете "гнили ябълки " – Алвеш и Бонучи, с цел да не се наруши йерархията. Първият към този момент напусна, идва ред и на втория. Сериозен интерес към него демонстрират Челси и Манчестър Сити, които могат да платят доста повече за правата му. Бранителят обаче желае да остане в Италия поради дребния си наследник, който предишното лято претърпя две мозъчни интервенции. И тук се намесва Милан – клубът, който може да му заплаща сред 6 и 7 млн. евро годишна заплата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР