Един от големите фенклубове на Левски Синя Зона Б18 призова

...
Един от големите фенклубове на Левски Синя Зона Б18 призова
Коментари Харесай

НОВО 20: Фенове призоваха Мъри да вземе акциите в Левски

Един от огромните фенклубове на Левски Синя Зона Б18 прикани треньорът Станимир Стоилов да изиска акциите на клуба от Наско Сираков.

Ето какво написаха последователите:

" Скъпи Левскари, ние от Синя Зона Б18 желаеме да изразим за следващ път своето отвращение от протичащото се, в нашия обичан клуб. Със свити сърца следим по какъв начин клуба се самоизяжда от хората, които би трябвало да седят ръка за ръка и да ни изведат от калта.

Явно апела ни за единение и примирение не бе чут и неналичието на връзка докара до следващото разделяне на почитателите, а това е най-болната ни тематика.

В дни като този,футболния клуб има потребност от обединители, а не хора които да заемат страни.

В тези черни дни,единственото ярко нещо е Мъри Стоилов. Човека на който залагаме най-големи очаквания, за нещо позитивно.

Искаме да призовем господин Стоилов да излезне с лицето си и да пожелае акциите от господин Сираков, в случай че е решил да напусне поста старши треньор. По този метод почитателите сами ще преценяват дали за тези години господин Сираков е извършил уговорките си към обичания ни клуб или ще дадем поддръжка за друга мощна персона. Стоилов постоянно е приказвал за верен футбол и вярно ръководство на футболен клуб.

Само Левски! "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР