Един от големите фаворити за Сенегал успя да победи изключително

...
Един от големите фаворити за Сенегал успя да победи изключително
Коментари Харесай

С кански мъки и "намигване от съдбата" в края, Сенегал успя да прекърши Зимбабве

Един от огромните любимци за Сенегал съумя да победи извънредно мъчно тоталния новобранец Зимбабве в първия си мач от шампионата на южния континент. Единственото попадение в мача бе дело на Садио Мане, който се разписа от дузпа в заключителните секунди!
В състава на символичните домакини личаха имената на Фоде Бало-Туре от Милан, Абду Диало и Идриса Гей от ПСЖ, Буна Сар от Байерн Мюнхен, Шейк Куяте от Кристъл Палас и несъмнено - Садио Мане от Ливърпул. Вратарят на Челси Менди не взе присъединяване в мача поради позитивен тест за Ковид-19!
В 24-ата минута Нолидж Мусона блесна с отлично избавяне против нападателя на мърсисайдци, а в 48-ата и 69-ата Папе Абу Сисе и Буна Сар пропуснаха преференциални обстановки, с цел да донесат трите точки на " белите ". В 85-ата минута пък Хадебе от Зимбабве можеше да шокира тотално любимците, само че нанесе доста слаб удар от добра позиция в наказателното поле.
Секунди преди края на даденото от съдията 4-минутно продължение, удар на футболист на Сенегал от границата на наказателното поле срещна ръката на Мадзонгве, а реферът уточни бялата точка. Зад топката застана Садио Мане и с мощен удар донесе значимите три точки на своя тим.
Макар и да бе новобранец и да владееше по-малко топката, тимът на Зимбабве сътвори цели 11 голови положения, до момента в който тези за Сенегал бяха с четири повече.
В 18:00 ч. наше време стартира и втората среща от тази Група В сред тимовете на Гвинея и Малави. Пълната ТВ стратегия на шампионата можете да откриете
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР