Един от големите асове в редиците на Байерн Мюнхен –Ариен

...
Един от големите асове в редиците на Байерн Мюнхен –Ариен
Коментари Харесай

Робен: Байерн си взе бележка след шока за Барса

Един от огромните асове в редиците на Байерн Мюнхен –Ариен Робен призна, че целият отбор е разчел ясно предизвестието след изненадващото отпадане на Барселона в четвъртфиналите на Шампионската лига. Холандецът разкри, че ориста на каталунците е спомогнала за трезвото отношение към реванша против Севиля.

У дома Байерн стигна до нулево реми против испанците, а след триумфа с 2:1 в първата среща отборът на Юп Хайнкес справедливо стигна до топ 4 на шампионата. „ Разбира се, че това беше предупреждение”, сподели Робен. „ Доказа се, че всичко може да се случи във футбола. Ако играеш на сходно равнище, би трябвало да покажеш топ равнище. Такъв ще бъде казусът и в полуфиналите.”

Хайнкес: В началото никой не вярваше, че можем да стигнем до полуфиналите

„ Сега сме в полуфиналите за Шампионската лига и Купата на Германия. Трябва да стигнем една стъпка по-далеч. В полуфиналите няма място за любимци. Трябва да забележим против кого ще се паднем и да се подготвим добре. Останаха единствено положителни тимове.”

„ Ако някой гледа отдалеко, може би 2:1 общ резултат наподобява все едно едвам сме съумели, а знаем, че Севиля е добър тим. През първото полувреме имахме проблеми в средата на терена. Противникът имаше качества и опита да играе. Създадоха и някои положения. В последна сметка ние имахме повече, само че просто не успяхме да отбележим. Трябваше да отбележим гол в реванша”, заключи Робен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР