Един от глобалните лидери в света на дисплеите LG Display,

...
Един от глобалните лидери в света на дисплеите LG Display,
Коментари Харесай

OLED мебели - нов връх във високотехнологичната мода

Един от световните водачи в света на екраните LG Display, дъщерно сдружение на LG Group, сподели доста забавни концептуални модели на високотехнологични устройства, които ще бъдат показани на ревюто за потребителска електроника CES 2022, което ще се организира в Лас Вегас от 5 до 8 януари 2022 година

Разработчиците от LG Display, подготвяйки концептуални модели за бъдещото ревю, обръщат огромно внимание на транспарантните екрани, по този начин наречените „ OLED мебели “, които могат да се употребяват както в публични, търговски и офис пространства, по този начин и в частни къщи и жилища.
`OLED

Един от обещаващите експонати е OLED рафт, който се състои от два 55-инчови екрана, подредени един над различен. Панелите са с резолюция 1080p с 40% бистрота на повърхността. Дисплеите са сложени в дървена рамка, а в горния борд има дървен рафт. Разработчиците считат, че този форм-фактор " OLED мебели " е съвършен за проявление на експонати в музеи или други институции. OLED Shelf може да се употребява при проявление на фотоси в режим Always On Display (AOD).
`OLED

Сред новите артикули може да се види и еластичен полупрозрачен екран, който се навива на ролка благодарение на механизирано задвижване. Такива устройства са планувани да се употребяват за планиране на търговски витрини, в които самият артикул може да бъде подложен зад екрана, а информацията за производителя, състава и характерностите на продукта може да се демонстрира на повърхността на екрана.
`OLED

Устройството, наречено Show Window пък, се състои от 4 екрана с диагонал 55 инча, които могат да се употребяват за декориране на витрини на международни марки. Show Windows сега се тестват в корейските магазини за облекла Musinsa, шоуруми и прозорци на метрото в Китай и Япония.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР