Един от героите за ЦСКА в мача с Ботев Тиаго

...
Един от героите за ЦСКА в мача с Ботев Тиаго
Коментари Харесай

Тиаго: Имаме много класни играчи, не е само Каранга

Един от героите за ЦСКА в мача с Ботев Тиаго Родригес проучва представянето на отбора си при успеха с 4:1. Според Играча на мача, спокойствието и увереността в отбора му са си споделили думата.

"Повече самочувствие и успокоение имахме преди почивката, вкарахме два значими гола. След това ни беше по-лесно след подновяването на играта ", съобщи халфът пред DIEMA SPORT и разкри по какъв начин се е стигнало до попадението му.

"Аз пробвах да направя преса на противника, той ритна топката в мен, тя по този начин се отклони, че съумя да влезе в мрежата и стана хубав гол ", показа португалецът и разяснява по какъв начин се е справил тимът с отсъствието на санкции топреализатор Фернандо Каранга.

"Ние имаме доста футболисти с класа, които работят всеки ден крепко. Когато Каранга не може да играе, другите влизат и оказват помощ на тима ", показа още Тиаго и приказва за идния мач с Лудогорец в Разград.

"Не мисля какъв брой гола имам, мисля единствено за успеха и резултатите. Ще работим крепко тази седмица и ще опитаме да създадем това, което се изисква от нас, с цел да победим ", приключи полузащитникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР