Един от героите от САЩ 94` - Красимир Балъков отговори

...
Един от героите от САЩ 94` - Красимир Балъков отговори
Коментари Харесай

Балъков след коментара на Херо: Ако Чиликов бе споделил причина от подобен характеер, бих застанал зад него

Един от героите от Съединени американски щати 94` - Красимир Балъков отговори на изказване на Димитър Димитров по-рано през днешния ден. Херо не утвърди това, че Бала отбрани Славко Матич след експресното му уволняване от Арда.

" Мнението ми във връзка казаното преди дни от към този момент някогашния треньор на Арда Славко Матич, бе обвързвано с отношението и уважението към треньорската специалност и треньорите като цяло от страна на някои клубове в България. Не съм визирал съответен експерт, а взех мотив от шокиращото и непосредствено изявление на Матич.

Ако Георги Чиликов, който засяга Херо, бе споделил съответна причина за напускането си и тя бе от същия темперамент, естествено бих застанал зад него, без да се поколебая и за момент. Не се греша в политиката на клубовете, само че постоянно ще защитя треньорската специалност, когато за това има ясни причини.

Освен това, не мога да си и помисля, че човек като Херо, с толкоз дълъг стаж в българския футбол, не знае за проблемите на треньорите?! Може би той знае повода за напускането на Чиликов, само че не и аз! Апелирам истината и в този съответен случай да излезе нескрито ", сподели Бала в уеб страницата " balakov.bg ".
 Херо се заяде с Балъков: Защо не отбрани Чиликов, когато Арда го уволни?
Херо се заяде с Балъков: Защо не отбрани Чиликов, когато Арда го уволни?

Димитър Димитров наруши своето мълчание
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР