Един от гарантираните начини да прекараме луда нощ е тeкилата.

...
Един от гарантираните начини да прекараме луда нощ е тeкилата.
Коментари Харесай

За какво помагат няколко шота текила

Един от обезпечените способи да прекараме луда нощ е тeкилата. Но без значение дали сме същински почитатели на мексиканския дух или просто пием по няколко шота за купона, ще се изненадаме да узнаем, че текилата, в случай че е високо качество (100% агаве) и в случай че се използва в рационални количества, в действителност има някои изгоди за здравето .

Макар и да сме пристрастни, тъй като сме почитатели на огнената напитка, не сме си измислили изгодите, а се придържаме към написаното от Independent.

 Грешките, които позволяваме като купуваме, поръчваме и пием текила
Опознай текилата, с цел да я обикнеш

Как се пие текила по мексикански

Здраве за костите

Според проучване на мексикански учени, растението, от което се създава текилата - синьо агаве , съдържа субстанции, които покачват абсорбцията на калций и магнезий в тялото - двата съществени минерали за поддържане на здравето на костите.

Една от най-хубавите алкохолни питиета за фитнес почитатели

Като цяло, алкохолът не води до изгаряне на мазнини или създаване на мускули, даже в противен случай. Но всички, изключително тези, които упражняват интензивно, имаме потребност да разпускаме понякога. Много фитнес инструктури оферират, в случай че ще пием алкохол, то тогава да се придържаме към висококачествени спиртни питиета, като текилата , а не вино или бира.

 Снимка 293080

С към 60 калории на шот , спрямо над 160 в чаша бяло вино, текилата е страховит вид и за коктейли със сода, с цел да се насладим на лятото и да не унищожаваме напредъка си във фитнеса.

По-добро храносмилане

Много проучвания демонстрират, че мексиканската спиртна напитка в действителност е отличен избор след ястие, който ще ни помогне да смелим храната си по-бързо. Агаве растението съдържа високи равнища на инулин, който оказва помощ на храносмилателната система посредством развъждане на положителни бактерии.

Нещо повече, някои хора (вярно, че мексиканци, само че все пак) предлагат да пием по шот преди хранене, в опит да се подтиква обмяната на веществата, както и един по-късно, с цел да подпомогнем храносмилането.

 Снимка 334294

Загуба на тегло

Изследванията демонстрират, че текилата спомага за намаление на кръвната захар. Агавините са захари, които се срещат естествено в растението агаве. Не са смилаеми, което значи, че работят като диетични фибри и също по този начин поддържат растежа на здрави микроби в устата и червата.

Агавините оказват помощ на хората да се усещат по-пълни и по този метод да ядат по-малко.

По-добър сън

Въпреки че множеството от нас свързваме текилата с диво празненство, в действителност тя работи релаксиращо на хората, като успокоява нервите . Това е и повода да се счита, че е потребна против бодърствуване .
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР