Един от футболистите на ЦСКА - София, които дойдоха на

...
Един от футболистите на ЦСКА - София, които дойдоха на
Коментари Харесай

Араби искат Лазар Туфегджич

Един от футболистите на ЦСКА - София, които пристигнаха на " Армията " по експлицитното предпочитание на Саша Илич - Лазар Туфегджич, е станал обект на интерес от арабски клубове. Всъщност офанзивният състезател е бил мечтан от два тима от Близкия изток още преди да парафира с " алените ", само че предпочел да продължи кариерата си в ЦСКА - София, с цел да бъде покрай родината си, а и тъй като е доста по-лесна адаптацията у нас поради близкия език и просвета.

Туфегджич остави положителни усещания с представянето си през есента с аления екип. Той бе платен от Спартак Суботица за 300 хиляди евро, като записа 23 мача във всички шампионати, в които осъществя 2 гола и даде 7 асистенции. Туфегджич пропусна някои от последните срещи на " армейците " поради контузия, която получи при триумфа с 1:0 над Локо (Пд) на " Лаута ".

25-годишният Туфегджич, който даже е играл 2 мача за националния тим на Сърбия, би взимал много по-добри пари в Близкия изток, само че надали тъкмо в този момент би напуснал " Българска войска ", имайки поради, че ЦСКА - София е водач в класирането, води с една точка пред Лудогорец и напролет има напълно действителен късмет да се бори за купата.

" Мач Телеграф "

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР