Един от фундаментите на щастливата любовна връзка е взаимното уважение

...
Един от фундаментите на щастливата любовна връзка е взаимното уважение
Коментари Харесай

Има поне 15 начина да покажете подкрепа към партньора си

Един от фундаментите на щастливата любовна връзка е взаимното почитание сред сътрудниците. Липсата на такова единствено задълбочава съществуващи проблеми, отдалечава ни един от различен. Хубавото е, че можем да изправим това. Вижте 15 метода да покажете почитание към другия във вашата любовна връзка.

1. Винаги обръщайте внимание, като слушате деликатно, когато споделяте с обичания ви човек, с цел да разберете потребностите, желанията и терзанията му.

2. Когато сътрудникът ви е пряк с настояванията си и те са допустими за вас, не отлагайте дейностите, които се чакат от ваша страна.

3. Не забравяйте за думите, които демонстрират самопризнание, благодарност и признателност, само че освен за това, което прави по отношение на вас, а за това каква персона е в действителност.

4. Вкарайте комизъм, с цел да оживите връзката, само че бъдете деликатни, с цел да не засегнете другия.

5. Правете съпоставения с другите, единствено за да привлечете вниманието към мощните страни и гениите на обичания човек, не с цел да го омаловажите.

6. Със сигурност има интимни детайлности, които единствено вие имате привилегията да знаете, тъй че в никакъв случай не нарушавайте поверителността им.

7. Дръжте се почтено по време на спорове и разногласия, без да се манипулирате, обиждате, наранявате.

8. Никога не преминавайте границата на градивната рецензия.

9. Говорете непосредствено с колегата си, вместо да споделяте недоволствата си с други хора.

10. Когато споделяте, даже след дълъг и изтощителен за вас ден, пробвайте се тонът, с който говорите да не бъде припрян и раздразним.

11. Понякога ние или сътрудникът ни ще вършим неверни избори. Важно е да даваме и да ни се дава късмет да изправим грешката, да получим поддръжка, съгласно съответната обстановка.

12. Когато си давате положителни хрумвания един на различен, не забравяйте да кажете на колегата си, че концепцията ви харесва, че постоянно знае какво да предприеме и т. н.

13. Подкрепяйте избора на колегата си, както и той вашия, когато е допустимо.

14. Понякога имаме потребност да чуем, че способстваме за това връзката да бъде стойностна на прочувствено равнище.

15. Когато се случи да обидите половинката ви или той/тя вас, извинението не ви прави слаби, а демонстрира, че държите на този човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР