Един от фаворитите на Мондиал 2022 - Бразилия, стана последният

...
Един от фаворитите на Мондиал 2022 - Бразилия, стана последният
Коментари Харесай

Бразилците кацнаха в Катар

Един от любимците на Мондиал 2022 - Бразилия, стана последният тим, който дойде в Катар. “Селесао ” потегли по-рано денем от Торино, Италия, където се приготвяше за Световното състезание през последната седмица и кацна на летището в Доха към 21:00 локално време.

Селекционерът Аденов Леонар Баки - Тите е претрупан с тежката задача да изведе Бразилия до оценката в шампионата откакто тимът непроменяемо се проваляше през последните години.

Южноамериканците отпаднаха на Русия 2018 от тогавашната изненада във етапа на четвъртфиналите с 1:2, а на Мондиал 2014, когато самите те бяха домакини, стигнаха до полуфиналите, където катастрофираха с 1:7 от бъдещия първенец Германия.

“Селесао ”, дружно с Италия, е печелил най-вече пъти шампионата - общо пет пъти, само че за последно това се случи преди цели 20 години на Мондиал 2002 в Япония и Южна Корея, когато “галчосите ” победиха Германия с 2:0.

Сега всички бразилци са вперили очи в Тите и се питат дали в действителност последните могат да станат първи.

Часът на истината ще удари на 24 ноември (четвъртък) от 21:00 българско време, когато стартира походът на “селесао ” към шестата международна купа в мач със Сърбия.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР