Един от емблематичните футболисти на Левски - Христо Йовов -

...
Един от емблематичните футболисти на Левски - Христо Йовов -
Коментари Харесай

Йовов: През пролетта Левски бързо ще се върне към пътя на победите

Един от емблематичните футболисти на Левски - Христо Йовов - показа, че с привличането на Рикардиньо задачата сигурно е да се усили мощта в нападението на " сините ".

Тоя съобщи, че напролет чака отборът да се завърне бързо на победния път, откакто бъде направена добра подготовка в Дубай.

" Смятам, че се случва нещо закономерно. Според мен Левски играе добре. Липсват ротациите в тима и има нищожен брой футболисти, с които разполага Станимир Стоилов. Оказва се, че Билал Бари е бил с огромна роля в тима.

Въпреки че беше доста упрекван, че не отбелязва голове, вършеше доста работа и в нахлуване, и в зашита, където бе доста пълностоен. Самият факт, че Бари е бил доста мачове поред като титуляр демонстрира, че макар моментите, в които не бележи, е бил и е скъп за тима.

Със сигурност задачата с привличането на Рикардиньо е да се усили мощта в нахлуване и конкуренцията в отбора. Той е бил следен и очакванията на управлението и последователите са ясни ", стартира той пред " Мач Телеграф ".

" Дали ще бъдат привлечени нови играчи зависи доста и от това какво е финансовото положение. Не става въпрос просто да се вземат някакви, а да са такива, които могат да вдигнат качеството в тима. Със сигурност неналичието на задоволителен брой футболисти, които да са конкурентноспособни на титулярите оказва въздействие.

Имаше и контузени, имаше и отмалялост в момчетата. В последна сметка, когато не може да бъде сменен даден състезател, това е проблем. При всички положения на Левски му трябват още две-три попълнения. Но познавайки Станимир Стоилов, мога да кажа, че нещата при него няма да бъдат непременно.

Въпросът е от финансова позиция. Ако тимът бъде стихотворец от сериозна финансова група, каквито клюки се носят, това може единствено да ни радва ", съобщи Йовов.

" Смятам, че напролет Левски бързо ще се върне на пътя на успехите. Въпреки всички тези изгубени точки, тимовете, против които бяха изгубени, не превъзхождаха игрово Левски. Това мен ме успокоява като футболен човек. Аз виждам тимът по какъв начин играе и това за мен е значимо.

Сега момчетата имат задоволително време да се приготвят на хубаво място. Ще се изиграят контроли със съществени съперници и това е една причина Левски да влезе през пролетта изцяло подготвен. За мен персонално, това място, на което се намират " сините ", не дава отговор на показаното от тима ", съобщи Бижутера.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР