Eдин от емблематичните филми на 90-те години - Матрицата, се

...
Eдин от емблематичните филми на 90-те години - Матрицата, се
Коментари Харесай

"Матрицата" се завръща с оригиналните герои и екип

Eдин от емблематичните филми на 90-те години - " Матрицата ", се завръща. Ще се снима четвърта част с присъединяване на Киану Рийвс и Кери Ан Мос в функциите на Нео и Тринити, заяви " Варайъти ", цитирайки шефа на " Уорнър ". Новината бе оповестена по случай 20-годишнината на кинохита, който ще има юбилейни прожекции в Съединени американски щати от 30 август.

Сценарист, режисьор и продуцент на новата глава от сагата е Лана Уашовски. Преди да си смени пола, тя се споделяше Лари (Лорънс) Уашовски и дружно с брат си Андрю сътвориха истинския филм и неговите две продължения. Анди през днешния ден е Лили Уашовски и по първични данни няма да има участие в плана. Съсценаристи са Александър Хемон и Дейвид Мичъл. Все още има някои неясноти към сюжета и участниците, да вземем за пример под каква форма ще участва значимият персонаж Морфей и ще бъде ли нает по-млад артист на мястото на Лорънс Фишбърн.

Новината за третото продължение бе оповестена от Тоби Емерих, президент на " Уорнър брос пикчърс ". " Вълнението ни е безпределно ", разяснява той. " Лана е същински визионер - автентичен и неповторим с творчеството си създател на филми - и сме разчувствани от това, че тя написа, режисира и продуцира тази нова глава. " Самата Уашовски споделя, че посреща с наслада завръщането на историята на огромния екран, тъй като доста от концепциите, които филмът е засегнал преди 20 години, " са още по-актуални през днешния ден ". 

" Матрицата " излезе през 1999 година и бе един от паметните фантастични филми за края на предишния век. Заедно с продълженията " Презареждане " и " Революции " той донесе над 1.6 милиарда $ доходи от прожекции по целия свят. Очаква се фотосите за четвъртата част да стартират през 2020 г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР