Един от експертните свидетели на Доналд Тръмп в процеса за

...
Един от експертните свидетели на Доналд Тръмп в процеса за
Коментари Харесай

Собственият свидетел на Тръмп в процеса за измама признава, че не знае нищо за финансите

Един от експертните очевидци на Доналд Тръмп в процеса за бизнес измами в Ню Йорк призна в петък, че в действителност не е специалист.

Стивън Лапоза за първи път взе естрада в четвъртък, с цел да разиска оценката на притежаваните от Тръмп недвижими парцели. Генералният прокурор на Ню Йорк упрекна Тръмп и неговите съдружници в цената на техните недвижими парцели, с цел да получат по-благоприятни условия за банкови заеми. разбор на пазарната стойност на парцелите на Тръмп. Той твърди, че е трябвало да се основава на капиталовата стойност, която взема поради капиталовите условия на притежателя.

Когато Лапоса се върна на трибуната в петък, юрист от канцеларията на основния прокурор го преразгледа, в случай че има опит персонални финансови доклади. Laposa сподели не.

Адвокатът Louis Solomon по-късно попита дали Laposa е или в миналото е бил сертифициран оценител. Отново Laposa сподели не.

Първоначалното свидетелствуване на Solomon Laposa от юли, в което той сподели, че когато „ съществуват разнообразни оценки, е рационално и нормална процедура да се изследват главните догатки “. Лапоса призна, че не е направил това с оценките на Тръмп.

Лапоза също в никакъв случай не е виждал финансовите доклади за парцела на Тръмп на Уолстрийт 40, което може да затрудни точната оценка на парцела. (На трибуната в четвъртък Лапоса сподели, че 40 Уолстрийт в Манхатън също е недооценен.)

Не е ясно какво е желал да реализира правният екип на Тръмп, като притегли Лапоса като експертен очевидец. Неговото пагубно удостоверение отразява какъв брой огромна част от процеса е отишъл за Тръмп.

Настоящият развой е единствено за установяване на обезщетение. Председателстващият арбитър Артър Енгорон през септември, че Тръмп е направил машинация. Енгорон подреди всички бизнес документи на Тръмп в Ню Йорк да бъдат анулирани, което направи съвсем невероятно да се прави бизнес в щата и дейно унищожи организацията Тръмп.

По време на процеса Тръмп и неговите всички са свидетелствали и са всичко направено. Адвокатите на Тръмп също споделиха, подкопавайки личния си случай.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР