Един от двигателите на Инициативния комитет - Сашо Попов, изрази

...
Един от двигателите на Инициативния комитет - Сашо Попов, изрази
Коментари Харесай

Александър Попов: Петък 13-и няма да е фатален за българския волейбол

Един от моторите на Инициативния комитет - Сашо Попов, изрази оптимизъм, че познатата дата петък 13-и няма да бъде съдбовен за българския волейбол, а таман противоположното, ще се започва нов път, който да върне спорта към огромните му триумфи от близкото и далечното минало.
 Още една изненада! Данчо Лазаров упълномощи Любо Ганев да управлява БФВ наедно с него до 13 март (видео + галерия)
" Инициативният комитет, който се събра доскоро повече от месец, направи първата крачка към жадуваната от нас смяна. Бяхме в подготвеност по един или различен метод да стигнем до това изборно заседание. Вече имаме дата, което считаме, че е една победа и ход в вярната посока. Петък 13-и няма да е съдбовен за българския волейбол. Датата е добра като калкулация, предвид на времето за регистриране от Търговския указател и да няма процедурни хватки, на каквито станахме очевидци. Надяваме се краят на това ръководство на Данчо Лазаров да е настъпил. Вярваме, че провеждането на изборното заседание през март ще бъде почтено и намерено за всички. За да се случи това, несъмнено, има ролята и положителната воля. Но всички стъпки и дейности на Инициативния комитет доведоха в тази посока. Това наклони везните да се стигне до умно решение и така наречен съпротива да сполучи. Не може единствено един ход да докара до сходен процес. Имаше и взаимни отстъпки, няма по какъв начин да не е по този начин. Трябва да има такива и от двете страни ", показа за " Тема Спорт " Сашо Попов.
 Данчо Лазаров: Това е отдръпването ми от федерацията (видео + галерия)
Председателят на ЦСКА добави, че с успеха от през днешния ден работата на ИК няма да спре. " Продължаваме с обиколките из страната и убеждаването на клубовете за опцията за смяна. Трябва да съберем мнението на всички по точките за това заседание. Трябва да следим и какво става във федерацията, има няколко момента, като назначение в интернационалните комисии. Чрез Любо Ганев ще имаме опция да сме в крайник с всичко, което се случва в централата. Обещахме на клубовете смяна, а най-важното от всичко е да се стигне до значими промени в устава. Имаме доста работа пред нас, с цел да отговорим на упованията на клубовете ", сподели още Попов.
 Любо Ганев: Обнадежден съм, нашият спорт няма потребност от кавги и разтърсвания (видео)
Той е на мнение, че Любо Ганев няма да има съпротива в бъдещите избори. " Опозиция на опозицията нямам доверие да има. Смятам, че сме обединени към идеята. Зависи и от това, какво вършим и какви решения се вземат. Вярвам, че този път всички гледаме в една посока - положителното развиване на волейбола. Също по този начин не считам, че Любо Ганев ще има и сериозна конкуренция, в случай че въобще има такава. Видяхме невиждано събиране на 103 клуба. Не можем да знаем кой по какъв начин разсъждава, само че аз не считам, че би трябвало да има други претенденти. Ситуацията е динамична, не сме били в такава години наред ", регистрира Сашо Попов.
 Изненада! Боре Кьосев: Ще поддържа Любо Ганев на идващото Общо заседание (видео)
в. " Тема Спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР