Един от двата руски бойни самолета Су-34, които се сблъскаха

...
Един от двата руски бойни самолета Су-34, които се сблъскаха
Коментари Харесай

Второто руско Су-34 се върнало в базата си

Един от двата съветски бойни самолета Су-34, които се сблъскаха над Японско море по-рано през денонощието, се е завърнал в базата си. Спасителите са разкрили и втория водач на авариралия изтребител-бомбардировач, предава РИА Новости, като прецизира, че неговото положение е „ задоволително “, както и на по-рано планове авиатор.

По-рано Министерството на защитата на Руската федерация удостовери спасяването на единия водач на авариралия в Далечния Изток на Русия аероплан.

В избавителната интервенция бяха задействани шест кораба и плавателни съдове на Тихоокеанския флот, хеликоптери и аероплан Ту-142. Работата им бе усложнена от неприятните метеорологически условия – мощен вятър и неспокойствие на морето до четири бала.

Два изтребителя-бомбардировачи се сблъскаха във въздуха по време на полет над Татарския пролив в Хабаровския край. Иницдентът се е случил при осъществяването на плануван учебно-тренировъчен полет над Японско море на 35 км от брега. По предвателна информация до произшествието се е стигнало поради неточност при пилотирането. Към сегашния миг всички полети на Су-34 са прекратени.

Подчертава се, че един от двата Су-34 е съумял да се завърне в базата след случая.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР