Един от двамата скиори, убити в лавина в Япония в

...
Един от двамата скиори, убити в лавина в Япония в
Коментари Харесай

Жена, загинала, след като беше затрупана в японска лавина, беше 21-годишна ски инструкторка, родена в Обединеното кралство

Един от двамата скиори, убити в лавина в Япония в понеделник, е роден във Англия, се споделя в изказване на фамилията й.

Изабела Болтън, на 21 години, караше ски на връх Йотей, покрай Хокайдо в Северна Япония, когато скат се срути, затрупвайки нея и други двама гости под сняг.

Местни пожарникари се втурнаха към мястото към 11 сутринта откакто алармата е била вдигната, само че госпожа Болтън и неназован мъж скиор на към 30 години са открити неотзивчиви на мястото на случая.

Спасителите транспортирали двойката до болничното заведение от скатовете на неактивния вулкан, където са карали ски, само че не можаха да бъдат избавени. Уебсайтът Snow Brains заяви, че се счита, че са претърпели сърдечен арест, когато са били блокирани под снега.

Новозеландката Изабела Болтън е родена в Уотфорд, Англия, само че е израснала в Diamond Harbor и Heathcote Valley южно от Крайстчърч, в Нова Зеландия, сподели нейното семейство.

В изказване те отдадоха респект на щерка си,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР