Един от доскоро водещите плувци на България - Антъни Иванов,

...
Един от доскоро водещите плувци на България - Антъни Иванов,
Коментари Харесай

ТОП плувецът ни Антъни Иванов е арестуван с марихуана

Един от до неотдавна водещите плувци на България - Антъни Иванов, е бил задържан за владеене на опиати в Благоевград. Спортистът, който е със спрени спортни права поради нарушение на антидопинговия кодекс, и негов другар са били арестувани за 24 часа, заяви Struma.com.
Вторият юноша също е състезател и е курсант в академията на Министерство на вътрешните работи. У него е била открита стъклена лула с канабис. У Иванов пък е открит пластмасов гриндер със следи от същото вещество. Арестът е осъществен през вчерашния ден при полицейска инспекция в благоевградския квартал " Еленово ".
При направения полеви наркотест е открито, че веществото реагира позитивно на канабис и е с бруто тегло 0.4 грама. Описаните движимости са предадени с протокол за непринудено предаване, заяви bTV. По случая е формирана кореспонденция.
Тази заран Антъни Иванов пусна в обществените мрежи фотография от басейн с часа на първата му подготовка за деня - 7:10.
Малко по-късно той даде и изявление за bTV, в което призна за притежанието на марихуана.
" Не беше както излиза на всички места. Не сме зад решетките. Имаше малко количество в нас. Полицаите ни претърсиха. Лошо стичане на събитията. Предложих да ми създадат тест, полицията не искаше. След това ни пуснаха. Просто по този начин се случи. Бях дружно с един мой другар, с който не се бяхме виждали от дълго време. Имахме желание, само че не го направихме ", съобщи Иванов.
Той няколко пъти увери, че до приложимост по този начин и не се е стигнало, а откритото количество е било в джоба му.
" Определено неприятна реклама, не е било планувано, не съм желал да направя нещо такова. В миг на уязвимост. Вече скърбя и не желая да се повтаря ", приключи 24-годишният търновец.
В момента с изключение на със спрени спортни права от международната антидопингова организация (WADA), Антъни Иванов е и с 3-годишна дисквалификация от родната федерация по плуване (БФПС) поради уронване на престижа ѝ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР