Един от допинг тестовете на руския олимпийски състезател по кърлинг

...
Един от допинг тестовете на руския олимпийски състезател по кърлинг
Коментари Харесай

Съпругът на красивата Бризгалова е първия руснак с допинг в ПьонгЧанг

Един от допинг тестванията на съветския олимпийски играч по кърлинг Александър Крушелницки е посочил подозрителни резултати, оповестяват медии в страната. Според информация на журналиста Дмитрий Дерунец, в тестът на златния медалист от шампионата за смесени двойки са открити следи от мелдоний, само че самият той отхвърля обвиняванията. Крушелницки завоюва своя орден дружно с красивата си брачна половинка Анастасия Бризгалова.

В момента Крушелницки дава сведения пред представители на допинг контрола на олимпийските игри. Председателят на Руската федерация по кърлинг Дмитрий Свищев съобщи, че не разполага с публична информация за позитивна допинг проба на Крушелницки и не може да разяснява обстановката.

" За момента това са единствено клюки. Преди да кажа каквото и да било, би трябвало да имам пред себе си нещо публично. Засега няма удостоверение ", сподели Свищев, представен от съветските медии. По-рано Крушелницки пък сподели за РИА Новости: " Не съм осведомен с това ".
The Olympics Athletes from Russia won their third medal of the Games with bronze in the curling mixed doubles #AnastasiaBryzgalova #AleksandrKrushelnitckii #PyeongChang2018 pic.twitter.com/A9MFgyR5SN
— ATV (@atvpakistan) February 13, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР