Един от директорите в Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо предупреди, че

...
Един от директорите в Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо предупреди, че
Коментари Харесай

Бутрагеньо: Ювентус винаги са опасни

Един от шефовете в Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо предизвести, че в лицето на Ювентус ги чака сложен съперник на 1/4-финалите в Шампионската лига. Двата клуба се срещнаха за последно в Кардиф на финала на миналогодишното издание на шампионата, когато испанският гранд завоюва своята 12-а купа в надпреварата с 4:1. Два сезона по-рано “бианконерите” отстраниха Реал на полуфиналите на ШЛ.

“Играхме против тях на финала предходната година. Взаимно се познаваме чудесно. Те постоянно са рискови. Също като нас, Ювентус има нрав на победител и играчи с огромни качества. Ще е доста равносилен конфликт. Многократно са показвали на какво са способни ”, изрече уважението си към противника Бутрагеньо пред камерите на beIN SPORTS.

“Честно казано, мислех, че Тотнъм ги превъзхождаха в по-голямата част от двата мача, само че от Юве демонстрираха нужния темперамент, с цел да продължат напред. Това приказва доста за техния нрав на спечелили, с който разполагат”, върна се към 1/8-финалите той. Реал Мадрид ще гостува на “Алианц Стейдиъм” на 3-ти април, а ответната среща е на 11-ти април на “Сантиаго Бернабеу”.

“Обикновено, да играеш вкъщи в реванша може да е по-добре, само че против ПСЖ беше противоположното и продължихме напред. Най-важното е тимът да играе добре и да е във върхова форма. В този шампионат може да платиш скъпо за всяка неточност, тъй че би трябвало да внимаваме през всичките 180 минути”, приключи легендата на “Белия балет”.

КАЛОЯН АНТОНОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР