Един от директорите в Пари Сен Жермен - Луиш Кампос,

...
Един от директорите в Пари Сен Жермен - Луиш Кампос,
Коментари Харесай

Неймар и Маркиньос се скарали с директор пред целия отбор

Един от шефовете в Пари Сен Жермен - Луиш Кампос, се е сблъскал с капитана Маркиньос и Неймар след издънката против Монако (1:3) в събота вечер, разкрива “Екип ”. Португалецът, който се води консултант по спортните въпроси, е влезнал в съблекалнята и е обвинил футболистите, че не са показали нужната експанзия и са били безлични.

Това обаче не се е харесало на двамата бразилци, които са и измежду тарторите в съблекалнята. Те незабавно се опълчили на Кампос, обяснявайки му, че не това е бил главният проблем на отбора в дербито.

Иначе настрана Неймар е разкритикувал двама от младите си съотборници - Витиня (22 г.) и Юго Екитике (20 г.). Първият бил упрекнат от бразилския национал, че не му бил подавал топката, когато трябвало, а нападателят бил скастрен за безредните си дейности на моменти.
 Ядосани почитатели на ПСЖ се събраха въз основата, клубът отговори с гардове Ядосани почитатели на ПСЖ се събраха въз основата, клубът отговори с гардове
Само след два дни ПСЖ посреща Байерн (Мюнхен) в първи осминафинал от Шампионската лига.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР