Един от диагностицираните е първият случай на ученик с в

...
Един от диагностицираните е първият случай на ученик с в
Коментари Харесай

Трима ученици от различни училища и учител в детска градина с COVID-19 в Бургас

Един от диагностицираните е първият случай на възпитаник с в, за който тази заран заяви Таня Михайлова. От Регионалната здравна ревизия в Бургас потвъждават, че той е от Професионалната гимназия по компютърно програмиране и нововъведения в града. Детето е в 8 клас и е било на учебно заведение единствено един ден.
Директорът на гимназията е изпратил известие на родителите да не водят през днешния ден децата в гимназията.
 Нов случай на ковид - възпитаник в Бургас Нов случай на ковид - възпитаник в Бургас
По данни на РУО има още един възпитаник в Бургас с ковид. Това е последната информация, която е получила зам.-министърът на просветен...
" Всички възпитаници от класа ще работят в електронна среда. Те имат нужните механически средства и ще работят във виртуална класна стая. Няма да има загуба на образователно наличие. Всички учители в региона са здрави, само че ще работят под електронна платформа, когато се наложи ", добави Виолета Илиева, шеф на Регионалното ръководство по образованието в Бургас, заяви БНР.
Съучениците му са сложени под карантина и във вторник, 22-ри септември, с направление от РЗИ, по Здравна каса ще бъде проучен целият клас.
Други две деца от разнообразни учебни заведения също са носители на вируса, осведоми Виолета Илиева. Те обаче се диагностицирани преди 15 септември, не са посещавали образователните си заведения и не са били контактни с други възпитаници.
" При поява на позитивна проба в клас детето се изолира, целият клас минава в електронна среда, до момента в който не мине карантината ", напомни Илиева.
 Учител с COVID-19 в детска градина в Сливен, група е под карантина Учител с COVID-19 в детска градина в Сливен, група е под карантина
Втора група от филиала на ДГ " Синчец " в Сливен е под карантина, поради болна с COVID-19 учителка, оповестява кореспондентът на bTV в реги...
Учителка от детска градина в Бургас също е дала позитивна проба за ковид, удостовери кметът Димитър Николов, представен от БГНЕС.
Всички инфектирани са в положително здраве, нямат тежка симптоматика.
Като най-вероятна причина Николов уточни заразяването на 22-ма моряци от базата в Атия .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР