Един от членовете в Надзорния съвет на Левски в лицето

...
Един от членовете в Надзорния съвет на Левски в лицето
Коментари Харесай

Кирил Ивков: Спас Русев не е човек, който работи със съдиите

Един от членовете в Надзорния съвет на Левски в лицето на легендата Кирил Ивков направи забавно изявление по отношение на съдиите у нас. Ето какво съобщи той пред сътрудниците от " Меридиан Мач ".

" Явно БФС не се преценява с нас. Чувам, че някои тимове си имат по 4-5 съдии, които им оказват помощ по всевъзможен метод. Левски изрично няма такива рефери. Няма късмет със Спас Русев това да стане. Той е човек, който не работи със съдиите. Аз още при идването на Славиша Стоянович го предизвестих да внимава, защото ще има удари под кръста. Мисля, че е явно, че на Левски се демонстрират доста картони, множеството пресилени. Явно задачата е като дойдат решителните мачове, тези картони да натежат и положителните футболисти да изгорят за дербитата ", съобщи Ивков.

" Аз се надявам Левски да играе добре и даже и съдиите да ни пречат, да печелим мачове като този с Ботев (Bp). Без, несъмнено, да недооценявам съперника. Но картони могат да се демонстрират и в такива мачове и след време да се окажат съдбовни. Прави ми усещане, че с изключение на тримата упоменати съдии, от време на време ни изпращат по-млади и неопитни, които се пробват да си вършат престиж на гърба на Левски. Явно и напътствията, които получават са такива - да не се тормозят от името на Левски и умерено да подвигат повечко картони. Очаквам още кавги, тъй като решителните мачове занапред предстоят ", добави легендата на Левски.

 БФС не се трогна от ултиматума на Левски, Георги Кабаков още веднъж ще свири мач на
БФС не се трогна от ултиматума на Левски, Георги Кабаков още веднъж ще свири мач на " сините "

Повериха му семейството на вековниците против Ботев (Враца)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР