Един от членовете на групата Migos - Takeoff, е намерен

...
Един от членовете на групата Migos - Takeoff, е намерен
Коментари Харесай

Застреляха известен рапър, гилдията в потрес

Един от членовете на групата Migos - Takeoff, е открит мъртъв.

28-годишният рапър, с същинско име Киршник Хари Бол, е прострелян смъртоносно в боулинг зала в Хюстън, където дружно с Quavo, различен член на групата, играели на зарове към 2,30 ч. сутринта, написа The Guardian.

Takeoff е разгласен за мъртъв на място. Други двама души, намиращи се в помещението, са простреляни и откарани в болница, до момента в който Куаво е незасегнат. TMZ първи заяви тази заран новината, която по-късно беше доказана от локално издание в Хюстън.

В Twitter другари и фенове отдадоха респект на починалия рапър. " Спомням си, че Takeoff беше доста земен, готин пич ", написа боксьорът Крис Юбанк младши. " Не мога да допускам, че би трябвало да кажа това още веднъж за още една млада чернокожа звезда, убита без причина, нещо в действителност би трябвало да се промени в промишлеността. "

" Почивай в мир на Takeoff, преди малко приказвах и с него ", написа стриймърът в Twitch Адин Рос. " В момента съм в потрес, не мога да допускам. Моля се на Бога да не е истина. Това не е почтено, брато. "

Takeoff е роден в Лорънсвил, Джорджия, през 1994 година През 2008 година стартира да рапира с Quavo и Offset, надлежно негов чичо и братовчед, под груповото име Polo Club. През 2011 година триото издава Juug Season, дебютния им микстейп като Migos. " Докато растях, се пробвах да се осъществявам в музиката. Занимавах се с шлифоване, което просто обичах да върша ", споделя Takeoff пред The Fader през 2017 година " Просто правех нещо и създавах за себе си... получавах лично наслаждение от това, тъй като това ми харесваше да върша. Изчаквах Куаво да се върне от футболна подготовка и му пусках моите песни ".

През 2013 година Migos издават Versace - първия си мейнстрийм шлагер. Песента се отличава с това, че разпространява тройния флоу - присъщия за Migos бърз каданс - в актуалния рап и в последна сметка е ремиксирана от рапъра от Торонто Drake, който ще има дългогодишна връзка и с тримата членове на групата.

Migos са най-известни с колаборацията си с Lil Uzi Vert от 2016 година Bad and Boujee, която доближи връх №1 в Съединени американски щати, както и с шлагерите MotorSport с Nicki Minaj и Cardi B и Walk It Talk It с Drake. Като солов реализатор Takeoff издава един албум - The Last Rocket от 2018 година, който дебютира под № 4 в Съединени американски щати - и един запис като дует, Only Built for Infinity Links от предишния месец, с Quavo.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР