Един от членовете на борда на директорите на Берое -

...
Един от членовете на борда на директорите на Берое -
Коментари Харесай

Шеф на Берое подаде оставка с пост в социалните мрежи

Един от членовете на борда на шефовете на Берое - Иван Янакиев, разгласи в обществените мрежи, че подава своята оставка. 

Ето какво написа Янакиев в обществените мрежи:

" Днес си депозирам оставката като член на борда на шефовете на ПФК Берое. Приех предизвикването да бъда част от ръководството без съмнение. Като дълготраен ултрас, желаех от близко да следя протичащото се в тима на сърцето ми и да бъда коректив при взимането на решенията, в случай че те са в ущърб на клуба.

За мен е неприемливо да остана част от това управление, което за една година унищожи граденото с доста труд и вложения от хората управлявали вярно клуба преди да пристигна Ернан Банато.

Това управление дойде с обещания за вложения от 5 милиона евро, с желанията Берое да се конкурира с Лудогорец и ЦСКА, материалната база на ДЮШ да се усъвършенства и приоритет да бъде развиването на лични фрагменти от школата и налагането им в първия тим.

Нищо от това не се случи. Напротив - разруши се прелестен работещ колектив от треньори и чиновници, които обичат тима. Заради финансовите неуредици и безкрайните обещания за погашение на насъбраните хонорари и възстановяване изискванията на подготвителния развой на децата и треньорите, обстановката стана нетърпима.

Не мога да виждам безпомощно болката в очите на родителите и неналичието на обикновени условия за работа на треньорите. Въпреки това те устояват и упражняват децата, печелят шампионати и медали. Нормално е в по този начин създалата се токсична среда, четирима от тях да изоставен. Прибавяме и доктора, масажиста и админа чака се и още чиновници да създадат същото.

Тръгвам си, тъй като децата на Берое са най-важни за мен. Винаги, ще бъда на тяхна страна против някой, който се пробва да им отнеме правото да спортуват и да се построяват, като футболисти и персони от школата на ПФК Берое. За по-малко от месец са напуснали 40 от тях. Може би изпуснахме с лека ръка следващият нов гений.

Решението ми е дефинитивно. Сърцето ми постоянно ще тупти със зелен цвят. Само Берое! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР