Един от близките приятели на Тупак Шакур, убит вечерта на

...
Един от близките приятели на Тупак Шакур, убит вечерта на
Коментари Харесай

Близък до Тупак разкри последните думи на рапъра в нощта, в която бе убит

Един от околните другари на Тупак Шакур, погубен вечерта на 7 септември 1996 година в Лас Вегас, разкри кои са били последните думи на рапъра, малко преди стрелбата против колата, в която е пътувал той и свитата му.

Малкълм Грийнидж, който е седял на задната седалка в колата по време на стрелбата, показа в хода на делото против Дуейн Дейвис, който бе притеглен като обвинен като физическия причинител на убийството на Тупак, какво се е случило в последните мигове от живота на рапъра.

Точно наближавахме светофара. Тогава някакви девойки се приближиха откъм страната на Тупак и започнаха да си приказват нещо. Не съумях да им чуя диалога, само че евентуално ги е поканил да дойдат на клуб с нас. Когато девойките си потеглиха, с нас се изравни друга кола. В този миг от прозореца се появи ръка с револвер и откри огън, спомня си Грийнидж от съдбовната нощ отпреди близо 30 години.

Той изясни, че когато Тупак получил първият патрон, го попитал по какъв начин е, дали е добре, в какво положение се намира.

,,Всички да се наведат, стрелят по нас! “, му отвърнал той и това са били последните думи на Тупак Шакур, преди да издъхне в болничното заведение няколко дни по-късно.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР