Един от бившите съветници на Борис Джонсън предупреди, че Риши

...
Един от бившите съветници на Борис Джонсън предупреди, че Риши
Коментари Харесай

Главният съветник на Борис Джонсън дава брутална оценка на изборните шансове на Риши Сунак

Един от някогашните съветници на Борис Джонсън предизвести, че Риши Сунак може да направи малко, с цел да избегне изгонването му от Даунинг стрийт на изборите.

Лий Кейн, който е работил като шеф номер 10 по връзките, сподели, че консерваторите ги чака „ много тежко проваляне “. PR гуруто, който в този момент управлява личната си компания Charlesbye Strategy, сподели, че министър председателят не е съумял да усъвършенства сложна обстановка.

Попитан дали господин Сунак ще загуби местата на своята партия в по този начин наречената Червена стена, той сподели на Times Radio: „ Мисля, че казусът за партията на торите е доста по-голям от съответна демографска група. Ако някой, който е взел участие в толкоз доста фокус групи и като мен през последната година или повече, ще ви каже, че страната просто желае смяна.

" Мисля, че Риши Сунак наследи доста сложна, сложна задача след нещо като ерата на Лиз Тръс и края на ерата на Борис. Но той сигурно не е подобрил обстановката. И мисля, че главно партията на торите е за много...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР