Един от бегълците от карибския затвор, за който се твърди,

...
Един от бегълците от карибския затвор, за който се твърди,
Коментари Харесай

Окървавен заподозрян в отвличането на карибска яхта на изчезнали американци, хвърлен в камион по време на арест, видео показва

Един от бегълците от карибския затвор, за който се твърди, че е отвлякъл американска двойка по време на принудително похищение на яхта, се вижда във видео с белезници и оцапан с кръв като закон полицията го хвърля в задната част на камион.

Заподозреният е един от тримата мъже, за които се твърди, че са хвърлили Ралф Хендри и брачната половинка му Кати Брандел зад борда, откакто се твърди, че са взели катамарана им принудително по време на бягството си от туристическа гореща точка на Гранд Анс Бийч в Гренада, сподели Кралската полиция на Гренада пред Fox News Digital.

Кръв е открита измежду окъсаните руини на скъпото владеене на двойката от Вирджиния, наречено „ Простота “, което е било изоставено към 70 благи от южната карибска нация Сейнт Винсент, където обвинените в последна сметка бяха задържани.

Видеото беше споделено с Fox News Digital от Майк Хътчинсън, 15-годишен деец публицист в Гренада, и Кралските полицейски сили на Гренада потвърдиха, че обвиненият, който се вижда на к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР