Един от бандата на Love Island All Stars вече се

...
Един от бандата на Love Island All Stars вече се
Коментари Харесай

Звездата от ITV2 Love Island се завръща на ежедневна работа след драматичния финал на All Stars в Южна Африка

Един от бандата на Love Island All Stars към този момент се завръща на ежедневната си работа след финала на сериала в понеделник.

Клас 2024 прекара седмици под южноафриканското слънце, в това число Тоби Аромоларан, който стана четвърти с Джорджия Стийл, 25. Двойката изглеждаше щастлива във всяка компания по време на шоуто онлайн, само че пропуснаха паричната премия от £50 000, който отиде при спечелилите Моли Смит и Том Клеър, 24-годишният футболист разгласи, че се е завърнал в обичания си Hashtag United.

Влизайки в Instagram със фотография на себе си във футболния си екип, с шал, покриващ неговия устата, признавайки, че времето е мразовито, той написа: „ Назад към действителността “, със слънце, последвано от емоджи с кубче лед. Риалити звездата играе за клуба от време на време от 2020 година насам и показа видео от съблекалнята в четвъртък, признавайки, че съотборниците му към този момент го нервират за мандата му „ положението благоволи на смелите “. Тоби употребява поговорката, когато реши да открадне Джорджия от Калъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР