Един от авторите на доклада отказа да каже дали брифингите

...
Един от авторите на доклада отказа да каже дали брифингите
Коментари Харесай

Американският конгрес: САЩ да се готвят за едновременна конфронтация с Китай и Русия

Един от създателите на отчета отхвърли да каже дали брифингите на американското разузнаване приказват за някакво съдействие сред Китай и Русия в региона на нуклеарните оръжия, написа Reuters. Изданието разяснява, че констатациите в отчета биха трансформирали актуалната тактика на Съединени американски щати за национална сигурност, призоваваща за продобиване на един спор и въздържане на различен.

Освен това, набелязаните в отчета цели изискват голямо нарастване на разноските за защита, при несигурна поддръжка на Конгреса, отбелязва Reuters.

„ Ние признаваме бюджетните действителности, само че също по този начин имаме вяра, че нацията би трябвало да направи тези вложения “, считат от Демократичната партия, призовавайки президента и Конгреса да „ отнесат случая до американския народ “. Според демократите, нужните разноски биха били „ дребната цена ”, с цел да се предотврати допустима нуклеарна война с присъединяване на Съединени американски щати, Китай и Русия.

Докладът е в контрастност с позицията на президента Джо Байдън, който намира, че сегашният нуклеарен боеприпас на Съединени американски щати е задоволителен, с цел да възпре силите на Русия и Китай,...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР