Един от асовете на Левски от началото на сезона Жерсон

...
Един от асовете на Левски от началото на сезона Жерсон
Коментари Харесай

Жерсон Кабрал: Левски искаше да махне Делио Роси още преди отпадането от Вадуц

Един от асовете на Левски от началото на сезона Жерсон Кабрал направи забавно разобличаване по отношение на уволнението на Делио Роси. Италианецът бе освободен след отпадането от Вадуц, само че крилото на " сините " разгласи, че не срамното проваляне е мотивът за рокадата.

" Това бе оглушителна загуба. След нея треньорът Делио Роси незабавно си потегли. Така управлението на клуба даде ясно да се разбере, че най-ниската точка е достигната, макар че бе още началото на сезона. По принцип е елементарно да намериш дефекти на даден треньор, само че аз мисля, че играчите носят отговорност за това, което се случва на терена. Ръководството искаше да уволни треньора, и с елиминирането от евротурнирите откри причина да го освободи. Нещата не вървяха от известно време, имаше недоволства. Не мисля, че уволнението е обвързвано единствено с отпадането от Вадуц ", разяснява Кабрал пред локалното издание voetbalzone.nl.

" Не можете да си визиите какъв брой огромен клуб е Левски в България! Съперниците се плашат единствено от името, бият се сами! Така беше и във Фейенорд, когато излизахме против по-скромни тимове. В Левски трябваше да привикна с доста неща - методът на игра е друг. Участвах в значително дуели в първия си сезон, само че също по този начин лекувах и травми ", добави фланговият състезател на Левски. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР