Един от актьорите взели участие в номинираната за 10 награди

...
Един от актьорите взели участие в номинираната за 10 награди
Коментари Харесай

Звезда от “Рома” може да не присъства на Оскарите – отказват му три пъти виза за САЩ

Един от актьорите взели присъединяване в номинираната за 10 награди “Оскар” лента “Рома” може да не участва на церемонията по награждаване. Причината – Съединените щати три пъти му отхвърлят виза поради затегнатите имиграционни закони.

Хорхе Антонио Гереро не съумя да вземе присъединяване в нито едно промоционално събитие за кино лентата отвън територията на Мексико. Гереро играе ролята на Фермин във кино лентата.
Въпреки десетте номинации за " Оскар ", киносалони отхвърлят да прожектират “Рома ” Това е следващият удар на киноиндустрията против стрийминг колоса “Нетфликс ”, от чиято платформа е “Рома ”
Първият отвод получава преди премиерата на “Рома” на кинофестивала във Венеция предходната година, а другите два откакто лентата към този момент е любимец за награди.

По думите му един от пътите, в които кандидатвал за документа от американското посолство в Мексико сити декларирали, че се тормозят, че той ще замине за Щатите, с цел да си търси работа.
“Фаворитката ” и “Рома ” получиха по 10 номинации за “Оскар ” “Роди се звезда ” и “Вице ” останаха обратно с по осем номинации всеки
“Иска ми се да мисля, че това е просто процедура, в която аз желая да вземам участие. Но тя ми беше отказана няколко пъти”, показва Гереро пред испански медии.

Актьорът ще опита още веднъж да получи виза преди церемонията по връчването на премиите “Оскар” на 24 февруари.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР