Един от адвокатите на Карола Ракете, капитан на хуманитарния кораб

...
Един от адвокатите на Карола Ракете, капитан на хуманитарния кораб
Коментари Харесай

Капитанът на кораба Сий уоч ще подаде жалба срещу Матео Салвини

Един от юристите на Карола Ракете, капитан на филантропичния транспортен съд " Сий уоч ", заяви, че клиентката му ще внесе тъжба за клюка против италианския вътрешен министър Матео Салвини, съобщи Франс прес.

" Вече подготвихме жалбата против министър Салвини ", съобщи Алесандро Гамберини пред италианско радио, твърдейки, че " не е било по никакъв начин елементарно да се опишат всички обиди, изречени в последните седмици от Салвини ".

" Тя нарушава законите и атакува италиански военни кораби, а след това подава тъжба против мен. Не се тревожа от мафиоти, та какво остава за богата и капризна немска комунистка ", реагира Салвини в обществените мрежи.

Ракете беше задържана, откакто си проправи път със мощ и дебаркира на италианския остров Лампедуза, с цел да смъкна там 40 мигранти, избавени в морето и блокирани на кораба ѝ повече от две седмици.

Във вторник италианска съдийка разгласи ареста ѝ за нереален с аргумента, че тя е работила по този начин, с цел да избави човешки живот. Двете следствия против Ракете - за оказване на опозиция и за подкрепяне на противозаконната имиграция - обаче не престават.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР