Един нов сериал на Би Ти Ви ще е конкуренцията

...
Един нов сериал на Би Ти Ви ще е конкуренцията
Коментари Харесай

170 серии! Тръгва най-мащабният български сериал правен някога! bTV удря по „Откраднат живот“ с…

Един нов сериал на Би Ти Ви ще е конкуренцията на премиерните поредици на Нова тв. Но той ще е що се касае за три, споделят от Би Ти Ви. Освен че се снима като игрален филм, качеството му ще е на европейско равнище.

“Скъпи наследници ” е най-високобюджетната и огромна телевизионна продукция на българския пазар. Сериалът събира екип от интернационалните експерти и мултимилионна инвестиция, с цел да даде на аудиторията

170 завладяващи

серии през 2018 година ”,

изясняват от малкия екран.

Клапата на “Скъпи наследници ” щракна още предишното лято – първите снимани фрагменти бяха по какъв начин Орлин Павлов се качва с рана на главата в медицински хеликоптер. Певецът, който по обучение е артист, извършва една от основните функции в сериала. Лично продуцентът Михаил Менкаджиев го кани да взе участие, откакто го гледа във филмите на Ники Илиев “Живи митове ” и “Чужденецът ”.

Самият Менкаджиев работи отдавна в чужбина – продуцира разнообразни сериали в Испания, а преди години у нас правеше “Забранена обич ”. Сега той застава зад киносериала “Скъпи наследници ” и даже го извежда отвън границите на страната ни.

В основата на сюжета е конфликтът сред две огромни семейства със напълно разнообразни полезности, които са

принудени да

заживеят на село

поради едно

наследство

Зрителите ще видят какви избори би трябвало да прави човек през днешния ден и какъв е конфликтът сред напрегнатото всекидневие в огромния град и живота покрай природата.

Младите артисти Дарин Ангелов, Юлиян Петров и Орлин Павлов караха сърф в река за “Скъпи наследници ”. СНИМКИ: БИ ТИ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС)

Няколко снимачни екипа работят по 12 часа шест дни в седмицата. А с цел да наподобява всичко оптимално достоверно, в Киноцентъра в “Бояна ” идват майстори от Лещен, които построяват от нищото къщи и улици съвсем като в красивото село.

Художници работят и по най-малките елементи – като да вземем за пример

патинират постройките

и по този начин им придават

по-старинен тип

“В “Скъпи наследници ” феновете на Би Ти Ви ще видят най-големите и обичани актьори, както и новото потомство телевизионни артисти с капацитет да бъдат идващите огромни имена в киноиндустрията. Всеки ще огледа на всекидневието през позитивната призма на неповторимия за нашите ширини микс от полезностите на другите генерации ”, изясняват от малкия екран.

С функции в продукцията са Койна Русева, Георги Кадурин, Дарин Ангелов, Валентин Танев, Веселин Калановски, Виктория Колева, Лорина Камбурова, а измежду посетител звездите ще са сноубордистката Сани Жекова и най-строгият от журито на “Мастършеф ” Виктор Ангелов. В сцените ще има фрагменти с рискови спортове от Аржентина, Испания и Турция, направени особено за българската продукция.

“Традиции и модерни трендове ще се съчетаят с прогресивни бизнес хрумвания, ще се опълчват патриархалното и модерното семейство, присъщите за нацията ни и настоящите към днешния ден професионални задължения, спортове и занимания през свободното време. Сюжетът на “Скъпи наследници ” ще показа цялостната палитра от страсти и безредици на актуалния човек ”, споделят още от малкия екран.

24 ЧАСА
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР