Един неуспешен пас може да накара всички футболни фенове по

...
Един неуспешен пас може да накара всички футболни фенове по
Коментари Харесай

Цяла Англия се смее на Ренато Санчес за този пас...

Един несполучлив пас може да накара всички футболни почитатели по света да ти се смеят. Това разбра португалският халф на Суонси Ренато Санчес след дуела против Челси, изгубен с 0:1.

Неочакван "син " воин зарадва Челси

Само до преди година Санчес бе считан за може би най-големия футболен гений, а европейските грандове завиждаха на Байерн Мюнхен, че съумя да притегли португалския национал.

Само че Санчес по този начин и не се наложи при баварците, които се видяха принудени да го изпратят чартърен в Суонси с вярата там той да играе повече и да възвърне формата, която му завоюва премията "Златно момче " на Евро 2016.

Е, игровото време португалецът получава, само че представянето му става все по-лошо и в Суонси към този момент горчиво съжаляват за 8,5-те милиона евро, които заплатиха за наема на Санчес до края на сезона.

Мениджърът Пол Клемънт, който работи със Санчес и в Байерн като помощник на Карло Анчелоти, продължава да упорства, че скоро халфът ще покаже същинските си качества. И той обаче бе безгласен след осъществяването на португалеца в четвъртък вечер.

А какво бе то? Ами, неориентираният Санчес, изцяло несмущаван от противникови футболисти, насочи пас към едно от рекламните пана. На него се виждаше логото на енергийната напитка Карабао, която е спонсор и на шампионата за Купата на Лигата. За зла неволя на младия футболист, логото е в алено и той го взе за съотборник...

В Суонси се хванаха за главите след дебюта на Ренато Санчес
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР