Един нарколог ми разказа как лесно може да проверим дали

...
Един нарколог ми разказа как лесно може да проверим дали
Коментари Харесай

Как да познаем алкохолика

 бутилки-алкохол

Един нарколог ми описа по какъв начин елементарно може да проверим дали някой е пияч, или не. Може да узнаете имат ли проблем с алкохола и вашите близки, даже да вършат усещане на естествени хора.

Аз, апропо, също съм пияч, въпреки да пия много рядко (по нашенските мярки, естествено). Веднъж-два пъти на седмица примерно. Но в действителност работата не е в честотата. Винаги съм се провалял в този тест, пробвайки се да го взема доста пъти.

А точно – в случай че не съумеете да съхраните в дома си алкохол, значи 100 % сте пияч.

Много пъти съм пробвал да си купя бутилка безценен прекрасен алкохол с мисълта „ Нека потстои в хладилника за всеки случай. Или ще дойдат посетители, или ще стане скучно… “

Не, в никакъв случай не съм успявал да запазя тази бутилка. Стояла е най-много един ден. Има и подобен алкохолизъм. Алкохолизмът не значи, че пиеш постоянно, има и малко пиещи, какъвто съм аз. Разликата е в това, че алкохоликът не може да се откаже от алкохола, когато той е пред него или пък стопира едвам когато към този момент е изпит.

Казвам се Силвър и съм пияч. Как звучи, а?:) Но в моя случай по принцип няма нищо срамно в това, даже противоположното – мога да се гордея, че имам безспорна независимост на волята и мога да не жуля алкохол по цели дни, даже да съм пияч.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР