Един надзирател в коридора, който не е въоръжен – това

...
Един надзирател в коридора, който не е въоръжен – това
Коментари Харесай

Охраната на общежитието, от което избягаха молдовците - един надзирател

Един надзорник в коридора, който не е въоръжен – това е защитата на общежитието, от което преди няколко дни избягаха двама молдовски жители Василе Морару и Александър Хаджи. Това стана ясно от думите на шефа на бургаския затвор Бранимир Мангъров пред Нова телевизия, който въпреки всичко посочи, че общежитието е част от система, в която има по-голям екип надзиратели. Молдовците бяха наказани за взривяване на банкомати при Казанлък.
Освен това обаче в общежитието имало микровълнови бариери, камери, имало и " физически заграждения " – т.е. бетонна стена и мрежа, стана ясно от думите на Мангъров. Всички в общежитието може да употребяват свободно телефони.
Затворническото общежитие е до село Дебел, Бургаска област. Оказа се, че то има две фитнес площадки – открита и закрита, има и библиотека, даже концертна зала.
Според Мангъров, нямало логичност такива хора като молдовците, които били на общ режим, всяка нощ да бъдат заключвани, откакто даже работели за външни компании – като част от присъдата си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР