Един на всеки трима души, работещи в австралийския парламент, е

...
Един на всеки трима души, работещи в австралийския парламент, е
Коментари Харесай

Доклад: Сексуалният тормоз е широкоразпространен в австралийския парламент

Един на всеки трима души, работещи в австралийския парламент, е бил обект на полов тормоз, написа в отчет, оповестен през днешния ден след без значение следствие на културата на работното място в законодателния орган, съобщи Ройтерс.

Премиерът Скот Морисън подреди през февруари да бъде извършено изследването, откакто неговата Либерална партия беше подложена на напън поради метода, по който се е отнесла към хипотетично обезчестяване в постройката.

Морисън назова констатациите в отчета "ужасяващи " и "обезпокоителни ".

В текста написа за повсеместна процедура на несвоевременно държание. Повече от половината от разпитаните чиновници са станали обект на някакъв тип полов тормоз най-малко един път. "Подобни прекарвания травмират хората и техните екипи и подкопават работата на нашия парламент в ущърб на странатата ", предизвестяват създателите.

Австралийският министър председател прикани депутатите да се държат по-приемливо и по-отговорно.

Морисън е подложен на напън да насочи вниманието си към културата в Народното събрание преди идващите постоянни избори, които би трябвало да се състоят през първата половина на идната година. Подкрепата за консервативното му съдружно държавно управление спадна след разгласяването на обвиняването в обезчестяване и хиляди дами стачкуваха в цялата страна, призовавайки за по-голямо пълноправие, означи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Докладът насочва 28 рекомендации, в това число за по-добър сексуален баланс, както измежду депутатите, по този начин и измежду личния състав на Народното събрание, за актуализиране на разпоредбите за потреблението на алкохол и за основаване на нова работа по човешките запаси, която да преглежда недоволства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР