Един на всеки 10 европейци е претърпял измама с ,

...
Един на всеки 10 европейци е претърпял измама с ,
Коментари Харесай

Един на всеки 10 европейци е претърпял измама с фалшив продукт

Един на всеки 10 европейци е претърпял машинация с, най-вече от Азия, сподели изследване на Службата за интелектуална благосъстоятелност на Европейски Съюз (EUIPO).
Много консуматори се пробват да разпознаят достоверните артикули от фалшификатите, се споделя в изследването на EUIPO, основана в испанския крайбрежен град Аликанте.
Фалшивите артикули съставляват 6,8% от вноса на Европейския съюз и са на стойност 121 милиарда евро, съгласно данни на EUIPO и основаната в Париж Организация за икономическо съдействие и развиване (OECD).
Фалшификатите участват във всички браншове - от облеклото до електрониката, играчките и виното, като 9,0% от европейците „ признават, че са били излъгани при такава покупка “, открива изследването.
Но процентът варира в необятни граници по страни, като 12% е в Испания, 9% във Франция, 19% в България и 2% в Швейцария.
Във време, в което електронната търговия процъфтява в международен мащаб заради, при която предходната година 70% от европейците са пазарували онлайн, демонстрират данните на Евростат, " способността за идентифициране на подправени артикули остава проблематична за жителите на Европейски Съюз ", се споделя в проучването.
 Хиляди облекла менте на известни марки хванаха на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко челник (СНИМКИ) Хиляди облекла менте на известни марки хванаха на Граничен контролно-пропусквателен пункт Капитан Петко челник (СНИМКИ)
Близо 17 200 текстилни произведения, носещи знаци на известни търговски марки, и огромно количество материали за пакетиране на тютюн за нарги...
EUIPO твърди че 33% от европейците " са несигурни в достоверността на артикул, който са купили ".
Ръководителят на EUIPO Кристиан Аршамбо означи " повишаването на броя на подправените медикаменти и здравни артикули, които могат да имат неподходящо влияние върху здравето и сигурността на хората ".
Според друго изследване на EUIPO, оповестено по-рано тази година, главните страни на генезис на подправените медикаменти са Китай и Индия, до момента в който Обединените арабски емирства, Хонконг и Сингапур служат като „ директни центрове “ за такива артикули, чиято световна стойност през март 2020 година стига до 5 милиона $. Такива артикули, които включват всичко - от болкоуспокояващи до антибиотици и даже маски за лице - са значително предопределени за Африка, Съединени американски щати и Европа, само че също по този начин и за Албания, Украйна и Мароко. Те се транспортират най-много с кораби, като „ 80% от световната стойност на конфискуваните контейнери в целия свят “ произлиза от Китай и Хонконг, се споделя в изследването на EUIPO.
То също по този начин обръща внимание на „ доходоносното “ пиратство на телевизионно наличие, което в Европейски Съюз възлиза на над 1 милиард $ всяка година, с резултат от въздействието, усетено от основателите на наличието и законния бизнес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР