Един милион камбани“ е инициатива на Израел с призив за

...
Един милион камбани“ е инициатива на Израел с призив за
Коментари Харесай

100 дни война между Израел и „Хамас“: Камбани ще бият за освобождаването на заложниците

„ Един милион камбани “ е самодейност на Израел с апел за освобождението на заложниците на „ Хамас “, отвлечени преди 100 дни. Тя е планувана за 14 януари в 16 ч.

Протестиращите настояха за договаряния за реализиране на договорка за освобождението на останалите заложници

До момента три църкви в София са удостоверили, че ще се включат – „ Света Неделя “, „ Св. Седмочисленици “ и „ Въздвижение на Св. Кръст Господен “, заяви Българска телеграфна агенция.

Кампанията е под надпис „ Една камбана може да бъде звукът преди бурята, милион камбани могат да раздрусат света ". Призивът на външното министерство на Израел е: „ Вземете по една камбанка и се присъединете към нас като звъннете с нея тъкмо в 16 ч., с цел да помним, с цел да върнем заложниците вкъщи и с цел да не се повторя в никакъв случай повече “.

Миа е отвлечена на 7 октомври от кибуц в Израел

На 14 януари се навършват 100 дни от началото на войната сред Израел против „ Хамас “. Тя стартира на 7 октомври, откакто ислямистката организация изстреля стотици ракети към Израел , а нейни бойци отвлякоха към 240 души в Ивицата Газа. В рамките на едноседмично помирение бяха освободени близо 140 души, само че 100 към момента са в плен.

В Тел Авив конгрес на фамилиите на заложници и изчезнали показа през вчерашния ден вечерта арт апаратура, наподобяваща тунелите в Ивицата Газа , където се допуска, че „ Хамас “ държи пленниците.

Всичко за спора в Близкия изток следете в нашия онлайн репортаж: 

Следете всички събития в този онлайн репортаж
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР