Един милион души са на протест в лондон против Брекзит.

...
Един милион души са на протест в лондон против Брекзит.
Коментари Харесай

Един милион излязоха на протест против Брекзит

Един милион души са на митинг в лондон срещу Брекзит. По улиците на английската столица млади британци упорстват Обединеното кралство да остане в Европейски Съюз и да има нов референдум, заяви Offnews.bg.

Ето по какъв начин видя шествието българката от Оксфорд Мария Спирова:

" Приятели, Лондон спря. По улиците не можеш да хвърлиш яйце.

Чувството е неописуемо. Последните публични преброявания цитират 750 000 души, само че ще се качат с още. Милион сме! Маршът стартира преди четири часа и половина, а последните в колоната още не са потеглили от стартовата линия в Хайд парк, до момента в който към този момент хиляди са пред Народното събрание, където приказва Садик Кан, кметът на Лондон.

С доста другари не можахме да се намерим в тълпата, само че това е най-голямата проява във Англия от 2003 насам, когато англичаните стачкуваха срещу решението на Тони Блеър да намеси страната във войната в Ирак!

Няма да се откажем, тъй като ставаме от ден на ден. #Brexit няма да успее. Тук има хора от всички краища на кралството и Европа - от двегодишни дечица, които едвам вървят, само че махат флагче на звезди, до старци с туидени каскети, бастуни и слухови апартчета, които гордо издигат табела:

" Ще потънем или ще плуваме - дружно. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР