ЕДИН МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА!Толкова са активите на Пеевски посочени

...
ЕДИН МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА!Толкова са активите на Пеевски посочени
Коментари Харесай

Георги Георгиев, БОЕЦ: Кириле, приберете на мафията парите и ще има за всичко

ЕДИН МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА!

Толкова са активите на Пеевски посочени в сигналите на БОЕЦ до Национална агенция за приходите и Министерство на вътрешните работи. Приложили сме документи и следствията на Биволъ и BIRD. Офшорки, сметки, фиктивни притежатели, активи, схеми и тн. И вместо Кирил Петков да ни кара да даряваме по една заплата за Украйна да се раздвижат и да приберат одраните от нашият тил пари. Същото е и с пачките и кюлчетата на Буда за милиони. И с Къщата в Барселона и с разкритите от БОЕЦ 16 милиарда източено Данък добавена стойност и с десетките сигнали за корупция и корист с европейски и национални средства. За трита милиарда подарени от Буда на Путин за ТУРСКИ ПОТОК към този момент ми писна да дублирам.

Приберете на мафията парите и ще има и за помощ за Украйна, и за въоръжение, и за всичко. Но вместо да посегнат на свинете, Промяната желае от нас да даряваме!

Кириле, за какво не сподели преди изборите - "Няма да закачаме дебелите, а ще ги перем и колосваме. Няма да предлагаме закон за Лустрацията, а ще съблюдаваме алените линии на Българска социалистическа партия. Няма да се борим и преследваме корумпираните и няма да им търсим откраднатото, а отново ще цедим жителите... "

И спрете да ревете, че ГЕРБ, или Движение за права и свободи желаят да ви съборят. Въобще не им дреме за вас. Буда си стои в зайчарника, Пеевски си дебелее в Дубай, почесват се по коремите и ви гледат сеира. Сами ще се свалите. И вие ще върнете свинете на власт поради уязвимост, некадърност, боязън и зависимости. Корупцията убива, само че и некадърността убива.

А ние? Ние ще продължим да ринем до момента в който не изринем кочината.

Георги Георгиев, БОЕЦ
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР