Един месец след старта на Фермата“ по bTV емоциите стават

...
Един месец след старта на Фермата“ по bTV емоциите стават
Коментари Харесай

Мис България напусна Фермата“

Един месец след старта на „ Фермата “ по bTV страстите стават все по-драматични, борбите - по-екстремни, а загубите - по-болезнени. „ Канатица “ претърпяха тежко както преждевременното отпадане на една от съотборничките си - Мис България Нанси Карабойчева, по този начин и неуспеха си в борбата за устойчивост, която ги остави в мизерията на „ пъкъла “. 



Червените се сбогуваха през сълзи с носителката на най-престижната купа за хубост, която се контузи при едно от физическите тествания и се наложи кракът й да бъде шиниран. След медицинските прегледи стана ясно, че положението на амбициозната и дисциплинирана Нанси е съществено и тя със свито сърце реши да напусне предаването. „ Много ми е мъчно! Не желаех да си потеглям преди да съм предходна през Арената. Надявам се да съм била добър образец, че дамата може да бъде мощна, да пребори клишетата и да покаже, че се оправя с всичко. Бъдете мощни и се пазете, играйте играта с морал и достолепие “, прикани участниците тя и се хвърли в прегръдките на брачна половинка си, волейболния национал Добромир Димитров, който я отнесе на ръце отвън стопанството.

След сбогуването с Нанси „ Канатица “ претърпя още една мъчителна загуба във значима борба за привилегия против „ Елбетица “. Двата тима трябваше да дърпат въжета, с цел да удържат нависоко котел, цялостен с камъни. Сблисъкът продължи повече от час, подложи волята на противниците на голямо тестване и прежули до кръв ръцете им. Зеленият тим устоя на болката по-дълго и си завоюва правото да прекара още една блажена седмица в „ парадайса “, където ще се радва на всички улеснения.  

През миналия месец „ Елбетица “ живеят по-често в комфорт и обилие. „ Канатица “ пък би трябвало да се помиряват с тежките условия, а оскъдицата постоянно изостря връзките им. Червените обаче се пробват да запазят духа си висок преди решителния екипен елиминационен двубой в понеделник, 9 октомври. От тяхна страна в него ще влязат земеделецът с опит на Арената Кенан Асил, учителката Теодра Тръндева и новото попълнение в тима, младият и деятелен първенец по джудо и джиу-джицу Павел Иванов. От страна на „ Елбетица “ ще излязат артистът Петър Петров, режисьорът Станислав Дойнов и студентката по право Линда Бонева, която е свежата „ кръв “ в техния отбор.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР