Един месец пропиляно време. Това отчете от трибуната на Народното

...
Един месец пропиляно време. Това отчете от трибуната на Народното
Коментари Харесай

Правна комисия се заема с идеите на БСП за наказанията за убийците на пътя

Един месец пропиляно време. Това регистрира от трибуната на Народното събрание още веднъж водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. По думите й депутатите не се разбрали за управленията на комисии, само че най-малко се съгласили да стартират работа. Защо продължавате да губите време, недоумява тя.

Левите желаят през днешния ден в правна комисия да се включи ЗИД на Наказателен кодекс за убийците на пътя. Нинова напомни, че в предходния парламент е имало консенсус по тематиката. Хайде стига с това двуличие, ядоса се Нинова и изрази недоволството си от това, че законодателният орган към момента не работи. Дистанцирам Българска социалистическа партия от тази безнаказаност, съобщи водачът на алените и излезе с предложение да стартират да правят действителна работа.

Всичко това обаче зависело от Росен Желязков.

Председателят на Народно събрание отговори на Нинова, като изясни, че откакто дневният ред на комисиите бил избран още предходната седмица, на председателски съвет разпоредил коните на Българска социалистическа партия да влязат първи в правна комисия. Оказа се, че Нинова просто не била известена.

По думите му дневният ред на комисиите бил избран още предходната седмица. В точка Разни в дневния ред всяка комисия може да включи нови точки. Желязков е разпоредил на председателски съвет, че правна комисия ще прегледа законите на Българска социалистическа партия. Оказа се, че Нинова не била известена.
 Служебният кабинет утвърди промени в Закона за пътищата
Служебният кабинет утвърди промени в Закона за пътищата

Хармонизират се условията към доставчиците на европейската услуга за електронно пътно таксуване
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР