Един мъж загина, а жена е в тежко състояние след

...
Един мъж загина, а жена е в тежко състояние след
Коментари Харесай

Мъж загина, а жена пострада тежко при бурята в София

Един мъж почина, а жена е в тежко положение след снощните стихии. Инцидентът е станал към 22.40 ч. край водоем наоколо до село Долни Богров, заяви Нова телевизия, цитирайки Спешна помощ. Жената е откарана в болница " Света Анна ".
В Перник, Кюстендил и София имаше паднали дървета. В квартал " Нови Искър " в столицата токът спря и по данни от наши фенове и в събота къщи осъмнаха на мрачно. След мощния вятър, на доста в града има паднали клони и саксии.
В Пернишко имаше наводнени улици, а някои региони останаха без електричество. Заради паднало дърво краткотрайно беше прекратено придвижването на влаковете по ЖП коридора от София към " Кулата " и Солун.
Очаква се през днешния ден денем да бъдат възобновени вредите по електрозахванването. Службите по чистотата ще се захванат с премахването на падналите дървета и клони.
Паднали клони и дървета блокираха пътища в Западна България - за часове остана затворен през нощта пътят сред Драгичево и Кладница, само че към този миг шосето е разчистено.
184 000 мълнии са паднали за последното денонощие на Балканския полуостров, сочи информация в портала blitzortung. Значителна част от тях - над България в късните часове в петък вечерта. Гръмотевичните стихии са резултат от прекосяването на студения атмосферен фронт от запад на изток.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР