Един мъж от Австралия изказва своята тревога относно фермерската общност

...
Един мъж от Австралия изказва своята тревога относно фермерската общност
Коментари Харесай

Фермери свалят всички дрехи срещу депресията

Един мъж от Австралия изрича своята паника по отношение на фермерската общественост със серия от голи фотоси. Бен Бруксби, 24-годишен фермер от Виктория, е ревнив последовател на концепцията за повишение на осведомеността по отношение на психологичното здраве – изключително в селските региони на страната, където животът е по-труден, написа Булнюз. След като театралничи гол в своя личен парцел, на Бруксби му хрумва концепция по какъв начин да насърчи другите фермери да стартират да приказват намерено за депресията.

„ Идеята е, че не е елементарно да свалим облеклата си и да останем голи, също както не е елементарно да приказваме за страстите и възприятията си. Ако съумея да спася един живот, тогава съм приключил работата си. Няколко души ми споделиха, че това е провокирало диалози и в същото време хората са се забавлявали със фотосите “, споделя фермерът.

Неговите персонални борби с това заболяване са го въодушевили да помогне и на другите хора, които се борят със същите демони.

Бруксби събира фотоси на хора от селските региони в Австралия и ги споделя в плана за психологичното здраве, прочут като The Naked Farmer. Той се надява, че като покаже мъже и дами фермери по този метод, ще даде кураж на хората да приказват за прочувственото си здраве.

Бен изяснява, че равнищата на самоубийства и меланхолия в земеделските общности в Австралия са високи заради самотата и непредвидимия темперамент на селското стопанство.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР