Един магазин на Tesco въведе изключителна нова мярка за сигурност

...
Един магазин на Tesco въведе изключителна нова мярка за сигурност
Коментари Харесай

Магазин Tesco въвежда нова проверка за видеонаблюдение и премахва кошниците от предната част на магазина

Един магазин на Tesco вкара изключителна нова мярка за сигурност за справяне с кражбите от магазини и възстановяване на сигурността на служащите.

Клонът на супермаркета в Бристол прави не позволявайте на клиентите да влизат в магазина, преди да бъдат тествани на видеонаблюдение. Клиентите са принудени да чакат пред магазина на супермаркета, до момента в който личният състав ревизира охранителните камери, откакто бъдат тествани и се смята, че не съставляват опасност, те могат да влязат. Магазинът, основан на North Street, също е премахнал кошници от входа, до момента в който крадците се зареждаха и бягаха.

Правилата за вратите бяха въведени в този съответен магазин предходната седмица и работят сред 6 и 9 сутринта и по-късно вечер, когато клонът на Tesco няма защита на място. Tesco сподели пред The ​​Mirror, че всички клонове на Tesco Express разполагат със система за достъп до вратата с дистанционно управление, която може да се употребява в моменти, когато е евентуално да се случат набези или...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР