Един мач, в който трябва да се насладим. Знаем заряда.

...
Един мач, в който трябва да се насладим. Знаем заряда.
Коментари Харесай

Томаш лаконичен и потаен: Готови сме за всякакъв сценарий

" Един мач, в който би трябвало да се насладим. Знаем заряда. Участвал съм като футболист. Цяла България чака този мач. Ние сме спокойни, при нас няма напрежение, чакаме мача с усмивка ", по този метод треньорът на ЦСКА Александър Томаш обрисува задаващия се мач на следващия ден с Левски.

Двубоят сред „ сини “ и „ червени “ е от 15:45 часа на Националния стадион „ Васил Левски “.

" Реплики в никакъв случай не е имало (б.р. – към Станислав Генчев). Само почитание. Реплики има единствено в пресата. Има единствено почитание. Първата конференция, която застанах, споделих, че желая да изведем треньорската специалност на друго равнище. От тая страна не очаквайте нищо от мен. Нормално е да има неспокойствие, само че аз към този момент съм много години в специалността и знам, че всичко се предава на футболистите. Очаквам да изживея мача и да му се насладя ", разяснява наставникът на " алените ".

" Вчера се събрахме на 95% за пръв път целия тим. Утре в 10:00 часа на формалния уебсайт ще излезе групата и ще разберете. Трябва да възстановим тези, които са контузени. Днес вечерта и на следващия ден сутринта ще разберем на кои може да разчитаме. Каквото и да отговоря, ще излезе като опрощение. Ще се насладим на този мач – дружно с футболистите. Ще опитаме да зарадваме цялата „ алена “ общественост ", добави Александър Томаш.

" Затова сме треньорите. Вярвам в екипа си. Футболистите са хора. Този мач би трябвало да го изживеем и да се насладим. Нямаме терзания ", сподели още 49-годишният експерт.

" Всеки един, който е в ЦСКА, е наясно каква е задачата. Работя в клуб, който без значение от обстановка и време – дали е облачно или вали, знае каква е задачата. Имаше конференция, на която ви обявиха същото нещо. Клубът ЦСКА ще реализира своята цел ", съобщи Томаш.

" Аз съм сигурен, че ще бъдем равнопоставени. Аз съм играл пред алената аудитория и знам, че ще изпълнят секторите. Ние ще запалителен искрицата и съм сигурен, че на трибуните ще бъде забавно ", съобщи Томаш за борбата по трибуните.

" Всеки път споделям, че съм наясно, че би трябвало време, само че ние го нямаме. Убеден съм, че след зимната подготовка тимът ще играе по този начин, както аз желая. Този мач на следващия ден няма значение от кой момент е треньорът. Този мач е живот за избрани почитатели, аз познавам и такива. Няма нещо, което да кажа и на следващия ден след мача да ми служи за опрощение ", показа наставникът на " армейците ".

" Аз в никакъв случай не атакувам футболистите. Отговорен човек съм, знам какво съставляват футболистите. Вярвам, че това беше положително за тях. Надявам се на следващия ден да получите отговора ", добави той.

" Разигравам в главата си всевъзможни сюжети – да ни поведат, да поведем, да ни изгонят човек, на тях да им изгонят човек. Едно е да е в главата ти, друго е да предадеш, трето е да го създадат играчите. Вярвам, че имаме футболисти, които в много обстановки могат да решат сами – на база самостоятелните си качества. Като самостоятелни качества разполагаме с много положителни футболисти ", приключи Александър Томаш.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР