Един лев партийна субсидия на глас дават достатъчно средства за

...
Един лев партийна субсидия на глас дават достатъчно средства за
Коментари Харесай

Пламен Данаилов, ИТН: 1 лев субсидия е достатъчно за добра изборна кампания

Един лев партийна дотация на глас дават задоволително средства за една естествена изборна акция, която да доближи до хората. Това беше част от нашите предизборни обещания и ние го изпълнихме. Получаваме дарения единствено от физически лица, можем да се устояваме и няма заплаха да изпаднем според от корпоративни ползи, съобщи икономистът Пламен Данаилов от „ ИТН “ в студиото на „ Лице в лице “ във връзка на решението на неговата групировка да вземе единствено по един лев от осемте, полагащи ѝ се като партийна дотация за получен глас.

Не е въпросът дали да приемем еврото, а по кое време. За да няма потрес от приемането на общата европейска валута в България, би трябвало да сме постигнали равнището на средноевропейските приходи, счита Данаилов, съгласно който Българска народна банка е трябвало да започва полемика по тематиката.

Корупцията дърпа страната ни надолу, а глобите „ Магнитски “ демонстрират, че тя е ендемична и проблематична, вижда се отвън нашите граници, а отчетът на Вашингтон е „ пестник за нашата прокуратура “, сподели икономистът.
Снимка: btvnovinite.bg
Според него някогашните ръководещи са чели закона за вътрешноведомствените поръчки като демон евангелието, тъй като са възлагали на предприятието „ Автомагистрали “ планове, които то не може да осъществя единствено.

Цел на Има Такъв Народ е делът на страната в общото систематизиране на средствата да спадне от 43-45% от Брутният вътрешен продукт в този момент на 38% в края на мандата. Формацията е за опазване на плоския налог, само че с въвеждане на необлагаем най-малко и също по този начин опрощаване на корпоративния налог при реинвестиране в индустриални мощности и дълготрайни активи.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР