Един криптовалутен портфейл, известен с псевдонима Sniper 0xD3c, превърна скромна

...
Един криптовалутен портфейл, известен с псевдонима Sniper 0xD3c, превърна скромна
Коментари Харесай

Крипто инвеститор превърна $160 в $150,000 само за една нощ

Един криптовалутен портфейл, прочут с псевдонима Sniper 0xD3c, трансформира скромна инвестиция от $160  във впечатляващите $150,000 за една нощ.

Съобщено от платформата за следене на криптовалути Arkham, това удивително достижение се дължи на неотдавнашния дебют на Sora – инструмент за изкуствен интелект за превръщане на текст във видео, създаден от OpenAI, който съответствува с стартирането на меме криптовалута, въодушевена от плана.

Важно е да се означи, че тази самодейност за криптовалута е самостоятелна от инструмента на OpenAI.

В рамките на един ден Uniswap стана очевидец на въвеждането на 23 разнообразни двойки токени, включващи признака Sora. Само един от тези токени обаче надвиши прага от $10 милиона пазарна капитализация.

Въпросният вложител интензивно е взел участие в търговията посредством този портфейл в продължение на съвсем месец, като влага към $15,000 в над 60 нови airdrop събития. Въпреки тези негови старания общата облага възлизаше единствено на $5,000.

По време на стартовия блок на SORA портфейлът 0xD3c закупи токени на стойност $167 от този меме токен, като токените му бяха понижени с 20% заради налозите на пула. Въпреки риска стратегическият метод на 0xD3c донесе дивиденти, осигурявайки 20-та позиция от 37 участници в стартовия блок за търговия на SORA.

За разлика от нормалната процедура за бърза продажба на токени след стартирането, 0xD3c резервира по-голямата част от позицията си в продължение на най-малко 12 часа – тактика, която явно му е донесла обилни облаги.

Понастоящем 0xD3c адресът е ликвидирал монети на стойност $110,000, като е запазил почти $40,000.

Въпреки това е извънредно значимо да се каже, че участващата меме криптовалута няма действителна стойност и се възползва най-вече от шума към най-новото предложение на OpenAI.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР